28 grudnia 2022

Reesco Hospitality zrealizuje wnętrza ekskluzywnych PRSów dla AFI Europe

AFI Europe powierzyło zespołowi Reesco Hospitality kompleksową realizację wnętrz projektu mieszkaniowego przy ul. Dajwór w Krakowie. Za projekt odpowiedzialny był zespół Iliard Architecture & Interior Design, spółki wchodzącej również w skład Grupy Reesco. Tym samym etap wykonawczy fit-outu będzie płynną kontynuacją części kreatywno-projektowej, pozostając w rękach jednej grupy.

Spółka Reesco Hospitality łączy kompetencje i doświadczenie zespołu wykonawczego Reesco oraz projektantów Iliard Architecture & Interior Design. Pracownia architektoniczna współpracowała już z AFI Europe, tworząc projekt krakowskiego biurowca V.Offices, który otrzymał drugi najwyższy w historii wynik certyfikatu BREEAM dla budynku biurowego na świecie.

Cieszymy się, że po wspólnym sukcesie V.Offices, inwestor zaufał nam ponownie. Przygotowując projekty w zespole Iliard, a następnie wykonując wnętrza w zespole Reesco Hospitality, będziemy mogli zapewnić naszemu klientowi kompleksową obsługę: od projektu, zarówno kubatury, jak i wnętrza, poprzez wykonanie i koordynację prac, aż do momentu oddania budynku do użytkowania. Taka forma współpracy daje inwestorowi komfort i bezpieczeństwo, a także gwarancję wykonawstwa z poszanowaniem projektu – podkreśla Wojciech Witek, współzałożyciel Iliard Architecture & Interior Design oraz Reesco Hospitality.

Pracownia Iliard Architecture & Interior Design korzysta z bogatego doświadczenia w projektowaniu wnętrz hotelowych dla największych światowych marek. Oferuje tym samym standard i jakość rozwiązań hotelowych dla klienta indywidualnego.

Wiemy jak poprzez odpowiedni dobór materiałów i zabiegów projektowych tworzyć wnętrza trwałe, praktyczne i funkcjonalne, ale cechujące się jednocześnie wysoką estetyką i możliwością personalizacji. Tę „obietnicę projektową” dopełniamy na etapie wykonawstwa – dodaje Wojciech Witek.

Kontakt do Biura Prasowego

Jesteś dziennikarzem i masz do nas pytanie? Skontaktuj się z naszym biurem prasowym